+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

ubytování u parku Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 14 hodnocení

  • Personál

    92%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • mladý pár
  • rodina s malými dětmi
  • rodina se staršími dětmi
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 12.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80%

(bez textového hodnocení)

Jana

jednotlivec, 2.2.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100%
  • Útulné prostření v pokoji i na chodbě, krásně zařízené. K dispozici ručník, mýdlo, šampón. Všechno nové a čisté. Vlastní klíč od vstupu, takže si člověk může jít ven, kdy chce bez ohledu na recepci.

Anonym

dospělý pár, 24.1.2016

Šumperk Česká republika

  • Celkové hodnocení
84%
  • Ubytování v centru v klidném prostředí. Ubytování vč. podaných informací = max. spokojenost.

  • V soc. zařízení byla u stropu plíseň.

Miroslav

skupina přátel, 8.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84%

(bez textového hodnocení)

Anonym

jednotlivec, 19.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96%
  • Krásně čisté a ůtulné :)

  • Nelíbí se mi rozvrzané postele

ubytování u parku odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za upozornění, ihned jdeme dotáhnout šrouby :)

Jaromíra

dospělý pár, 16.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76%
  • Na hotelu se mi zajisté líbila lokalita, hned u parku a blízko náměstí. Samozřejmě se jedná o novostavbu, vše je útulné a čisté. Dostali jsme klíčky, byli jsme tedy zcela samostatní. Vybavení pokoje bylo pěkné i s kuchyňskou linkou a základním nádobím. Vřele doporučuji :) Pokud ubytování v Prostějově, tak zde.

Martin

dospělý pár, 23.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58%
  • Klid,čistota,jednání majitele,možnosti lednice jsou jednoznačné klady!

  • Největší nedostatek a TO ZÁSADNÍ! jsme vnímali,že poměrně luxusně vybavená koupelna NEMÁ SPRCHU!!! OPRAVDU NEVÍM jaký je problém použít směšovací baterii.(a to dodatečná montáž) Není možnost rychlého osprchování,u žen umytí vlasů a pod! O neekonomičnosti (spotřeba vody) ani nemluvě. Názor jsme sdělili majiteli!

Anonym

dospělý pár, 18.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80%
  • Ubytování klidné, příjemné. Chybělo nám nějaké vybavení interiéru, např. noční stolek s lampičkou, lepší a větší stůl (použitelný i pro práci), popř.nějaká ta skříňka navíc. Na kratší pobyt se to dá.

Jaroslav

jednotlivec, 17.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94%

(bez textového hodnocení)

Renate Eisenvortová

skupina přátel, 14.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Jezdím do Prostějova s dětmi na závody, vždy bydlíme v tomto penzionu a jsme velice spokojeni. Příjemné, čisté, po letech užívání je zařízení jako nové, domluvit se není problém. Předvánoční výzdoba je inspirací.

Antonín Dušek

dospělý pár, 8.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Super

Dolínek Jiří

jednotlivec, 18.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98%

(bez textového hodnocení)

Hana Němečková

dospělý pár, 29.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Skvělé ubytování za dobrou cenu,příjemné a milé jednání od pana majitele.V penzionu jsme byli několikrát a rádi se sem vracíme.Hana

Martin

skupina přátel, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Super, vybavení, super přístup, ochota, není co dodat. :)

  • O ničem nevím

WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.