+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

ubytování u parku Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 24 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    95%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Sort by:
Show:

Pavel

mature couple, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Výhled,klid a čistota.

  • Že se nedalo jít na zahradu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Chamlarová

young couple, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 5.8.2017

Třinec Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Eva

group of friends, 23.7.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Ochota personálu, umístění blízko centra, klidné místo.

  • Byly jsme tam v době vysokých denních teplot, v pokoji bylo příliš horko také a byl nevyvětratelný, chybí sítě v oknech proti hmyzu a ventilace na to nestačila. I když byla otevřena celou noc, v pokoji bylo příliš dusno. V třílůžkovém pokoji jen dvě židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

family with young children, 25.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 30.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.6.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Pěkné a čisté sociální zařízení, ochotný personál, na pokoji vše co člověk potřebuje. Klidne prostředí a dobre parkování.

  • Slabý signál na TV, některé programy kostičkivaly a sekaly se. Za me minus (někomu muže vyhovovat) příliš měkké postele a polštáře, každé ráno jsem byl rozlámaný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
ubytování u parku replied to this review.
Děkujeme za recenzi.
Co se týče signálu, to nás moc mrzí. Příště nám to prosím ihned nahlaste, abychom to mohli ihned řešit. Možná to bylo špatným počasím.
Ohledně matrací, vybírali jsme tu nejtvrdší možnou v této kategorii. Je to velmi těžké se zavděčit všem. Občas nám klienti sdělí, že jsou zvyklí na měkčí matraci.
Věříme, že jste ale celkově byl spokojený a příště se znovu uvidíme.
Krásný den,
Petr Ejem

Anonym

single traveler, 29.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Klidné prostředí blízko parku. U hotelu místo k zaparkování. Hotel se nachází blízko centra. Ideální ubytování pro rodiny s dětmi.

  • Nemám žádné připomínky

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
ubytování u parku replied to this review.
Moc děkujeme za návštěvu a příště se na Vás budeme opět těšit. Petr

Anonym

single traveler, 12.5.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

single traveler, 2.2.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Útulné prostření v pokoji i na chodbě, krásně zařízené. K dispozici ručník, mýdlo, šampón. Všechno nové a čisté. Vlastní klíč od vstupu, takže si člověk může jít ven, kdy chce bez ohledu na recepci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 24.1.2016

Šumperk Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Ubytování v centru v klidném prostředí. Ubytování vč. podaných informací = max. spokojenost.

  • V soc. zařízení byla u stropu plíseň.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

group of friends, 8.1.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 19.12.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Krásně čisté a ůtulné :)

  • Nelíbí se mi rozvrzané postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
ubytování u parku replied to this review.
Děkujeme za upozornění, ihned jdeme dotáhnout šrouby :)

Jaromíra

mature couple, 16.11.2015

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Na hotelu se mi zajisté líbila lokalita, hned u parku a blízko náměstí. Samozřejmě se jedná o novostavbu, vše je útulné a čisté. Dostali jsme klíčky, byli jsme tedy zcela samostatní. Vybavení pokoje bylo pěkné i s kuchyňskou linkou a základním nádobím. Vřele doporučuji :) Pokud ubytování v Prostějově, tak zde.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Martin

mature couple, 23.7.2015

Čeština

  • Overall rating
58 %
  • Klid,čistota,jednání majitele,možnosti lednice jsou jednoznačné klady!

  • Největší nedostatek a TO ZÁSADNÍ! jsme vnímali,že poměrně luxusně vybavená koupelna NEMÁ SPRCHU!!! OPRAVDU NEVÍM jaký je problém použít směšovací baterii.(a to dodatečná montáž) Není možnost rychlého osprchování,u žen umytí vlasů a pod! O neekonomičnosti (spotřeba vody) ani nemluvě. Názor jsme sdělili majiteli!

Personál
10
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Anonym

mature couple, 18.7.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Ubytování klidné, příjemné. Chybělo nám nějaké vybavení interiéru, např. noční stolek s lampičkou, lepší a větší stůl (použitelný i pro práci), popř.nějaká ta skříňka navíc. Na kratší pobyt se to dá.

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

single traveler, 17.1.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renate Eisenvortová

group of friends, 14.12.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Jezdím do Prostějova s dětmi na závody, vždy bydlíme v tomto penzionu a jsme velice spokojeni. Příjemné, čisté, po letech užívání je zařízení jako nové, domluvit se není problém. Předvánoční výzdoba je inspirací.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.