+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

ubytování u parku Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 24 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Pavel

para, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Výhled,klid a čistota.

  • Že se nedalo jít na zahradu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Chamlarová

dorośli, 27.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 5.8.2017

Třinec Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Eva

grupa przyjaciół, 23.7.2017

Kladno Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Ochota personálu, umístění blízko centra, klidné místo.

  • Byly jsme tam v době vysokých denních teplot, v pokoji bylo příliš horko také a byl nevyvětratelný, chybí sítě v oknech proti hmyzu a ventilace na to nestačila. I když byla otevřena celou noc, v pokoji bylo příliš dusno. V třílůžkovém pokoji jen dvě židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

rodzina z małym dzieckiem, 25.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Pěkné a čisté sociální zařízení, ochotný personál, na pokoji vše co člověk potřebuje. Klidne prostředí a dobre parkování.

  • Slabý signál na TV, některé programy kostičkivaly a sekaly se. Za me minus (někomu muže vyhovovat) příliš měkké postele a polštáře, každé ráno jsem byl rozlámaný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
ubytování u parku replied to this review.
Děkujeme za recenzi.
Co se týče signálu, to nás moc mrzí. Příště nám to prosím ihned nahlaste, abychom to mohli ihned řešit. Možná to bylo špatným počasím.
Ohledně matrací, vybírali jsme tu nejtvrdší možnou v této kategorii. Je to velmi těžké se zavděčit všem. Občas nám klienti sdělí, že jsou zvyklí na měkčí matraci.
Věříme, že jste ale celkově byl spokojený a příště se znovu uvidíme.
Krásný den,
Petr Ejem

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Klidné prostředí blízko parku. U hotelu místo k zaparkování. Hotel se nachází blízko centra. Ideální ubytování pro rodiny s dětmi.

  • Nemám žádné připomínky

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
ubytování u parku replied to this review.
Moc děkujeme za návštěvu a příště se na Vás budeme opět těšit. Petr

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

podróżujący w pojedynkę, 2.2.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Útulné prostření v pokoji i na chodbě, krásně zařízené. K dispozici ručník, mýdlo, šampón. Všechno nové a čisté. Vlastní klíč od vstupu, takže si člověk může jít ven, kdy chce bez ohledu na recepci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 24.1.2016

Šumperk Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Ubytování v centru v klidném prostředí. Ubytování vč. podaných informací = max. spokojenost.

  • V soc. zařízení byla u stropu plíseň.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

grupa przyjaciół, 8.1.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.12.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Krásně čisté a ůtulné :)

  • Nelíbí se mi rozvrzané postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
ubytování u parku replied to this review.
Děkujeme za upozornění, ihned jdeme dotáhnout šrouby :)

Jaromíra

para, 16.11.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Na hotelu se mi zajisté líbila lokalita, hned u parku a blízko náměstí. Samozřejmě se jedná o novostavbu, vše je útulné a čisté. Dostali jsme klíčky, byli jsme tedy zcela samostatní. Vybavení pokoje bylo pěkné i s kuchyňskou linkou a základním nádobím. Vřele doporučuji :) Pokud ubytování v Prostějově, tak zde.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Martin

para, 23.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
58 %
  • Klid,čistota,jednání majitele,možnosti lednice jsou jednoznačné klady!

  • Největší nedostatek a TO ZÁSADNÍ! jsme vnímali,že poměrně luxusně vybavená koupelna NEMÁ SPRCHU!!! OPRAVDU NEVÍM jaký je problém použít směšovací baterii.(a to dodatečná montáž) Není možnost rychlého osprchování,u žen umytí vlasů a pod! O neekonomičnosti (spotřeba vody) ani nemluvě. Názor jsme sdělili majiteli!

Personál
10
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Anonim

para, 18.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Ubytování klidné, příjemné. Chybělo nám nějaké vybavení interiéru, např. noční stolek s lampičkou, lepší a větší stůl (použitelný i pro práci), popř.nějaká ta skříňka navíc. Na kratší pobyt se to dá.

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

podróżujący w pojedynkę, 17.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renate Eisenvortová

grupa przyjaciół, 14.12.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Jezdím do Prostějova s dětmi na závody, vždy bydlíme v tomto penzionu a jsme velice spokojeni. Příjemné, čisté, po letech užívání je zařízení jako nové, domluvit se není problém. Předvánoční výzdoba je inspirací.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.