ubytování u parku Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 32 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Martin

dospělý pár, 23.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Klid,čistota,jednání majitele,možnosti lednice jsou jednoznačné klady!

  • Největší nedostatek a TO ZÁSADNÍ! jsme vnímali,že poměrně luxusně vybavená koupelna NEMÁ SPRCHU!!! OPRAVDU NEVÍM jaký je problém použít směšovací baterii.(a to dodatečná montáž) Není možnost rychlého osprchování,u žen umytí vlasů a pod! O neekonomičnosti (spotřeba vody) ani nemluvě. Názor jsme sdělili majiteli!

Personál
10
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Jaromíra

dospělý pár, 16.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Na hotelu se mi zajisté líbila lokalita, hned u parku a blízko náměstí. Samozřejmě se jedná o novostavbu, vše je útulné a čisté. Dostali jsme klíčky, byli jsme tedy zcela samostatní. Vybavení pokoje bylo pěkné i s kuchyňskou linkou a základním nádobím. Vřele doporučuji :) Pokud ubytování v Prostějově, tak zde.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 5.8.2017

Třinec Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 18.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ubytování klidné, příjemné. Chybělo nám nějaké vybavení interiéru, např. noční stolek s lampičkou, lepší a větší stůl (použitelný i pro práci), popř.nějaká ta skříňka navíc. Na kratší pobyt se to dá.

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

skupina přátel, 8.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 24.1.2016

Šumperk Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ubytování v centru v klidném prostředí. Ubytování vč. podaných informací = max. spokojenost.

  • V soc. zařízení byla u stropu plíseň.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Pěkné a čisté sociální zařízení, ochotný personál, na pokoji vše co člověk potřebuje. Klidne prostředí a dobre parkování.

  • Slabý signál na TV, některé programy kostičkivaly a sekaly se. Za me minus (někomu muže vyhovovat) příliš měkké postele a polštáře, každé ráno jsem byl rozlámaný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
ubytování u parku odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za recenzi.
Co se týče signálu, to nás moc mrzí. Příště nám to prosím ihned nahlaste, abychom to mohli ihned řešit. Možná to bylo špatným počasím.
Ohledně matrací, vybírali jsme tu nejtvrdší možnou v této kategorii. Je to velmi těžké se zavděčit všem. Občas nám klienti sdělí, že jsou zvyklí na měkčí matraci.
Věříme, že jste ale celkově byl spokojený a příště se znovu uvidíme.
Krásný den,
Petr Ejem

Anonym

rodina se staršími dětmi, 7.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Marie

skupina přátel, 23.7.2017

Kladno Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Ochota personálu, umístění blízko centra, klidné místo.

  • Byly jsme tam v době vysokých denních teplot, v pokoji bylo příliš horko také a byl nevyvětratelný, chybí sítě v oknech proti hmyzu a ventilace na to nestačila. I když byla otevřena celou noc, v pokoji bylo příliš dusno. V třílůžkovém pokoji jen dvě židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 27.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • pokoj byl čistý a vkusně zařízený. Na chodbičce pak i lednička a malý kuchyňský kout.

  • Nefungovala televize, neustále se sekal obraz i zvuk.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila

jednotlivec, 24.2.2016

Most Česká republika

  • Celkové hodnocení
93 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav

jednotlivec, 17.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.12.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
95 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Krásně čisté a ůtulné :)

  • Nelíbí se mi rozvrzané postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
ubytování u parku odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za upozornění, ihned jdeme dotáhnout šrouby :)

Anonym

jednotlivec, 3.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Dolínek Jiří

jednotlivec, 18.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Renate Eisenvortová

skupina přátel, 14.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Jezdím do Prostějova s dětmi na závody, vždy bydlíme v tomto penzionu a jsme velice spokojeni. Příjemné, čisté, po letech užívání je zařízení jako nové, domluvit se není problém. Předvánoční výzdoba je inspirací.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10